Thuis

Zhejiang Yisheng Medical Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Zhejiang Yisheng werd opgericht in April 2016, met een registerkapitaal van RMB12, 000.000. Het bedrijf wordt gevestigd bij de toneelrivieroever van Meer Tai. Wij streven naar het handhaven van een steunpunt op High-tech gezondheidszorggebied, omvatten onze hoofdondernemingen het investeren, het produceren en marketing medische beschermende producten.

 

Zhejiang Yisheng heeft met groot productiefaciliteit, plaats, pakhuis en milieu uitgerust dat voor de productie van gezondheidszorgproducten perfect is. Met een totaal van bouw 4500㎡ gebied, die maakt uit 1600㎡ het bestaan workshop, materieel pakhuis 200㎡, 150㎡ gebeëindigde goederenpakhuis en 180㎡ inspectiecentrum schoon. Het inspectiecentrum heeft volledig - gekwalificeerde instellingen en inspective methodes gevestigd, evenals bezittend de capaciteit van kwaliteit die die met zijn schaal van productie compatibel is testen.

 

Overeenkomstig ISO 13485 (Medische apparaat-kwaliteit beheers systeem-vereisten voor regelgevende doeleinden) en de Good manufacturing practice voor Medische apparaten van CFDA, hebben wij kwaliteitsbeheersysteem gevestigd en uitgevoerd, uitvoerend strikte controle van productkwaliteit bij elke productieketen en sector.

 

Zhejiang Yisheng heeft aan het principe van ‚innovatieve, voortdurende wettelijke verbetering begaan, bevredigende klant‘, ons doel is voor een lood in deze industrie met goed beeld te streven en de reputatie, onze opdracht moet de gewaarborgde kwaliteitsdienst en professionele producten aan onze cliënten aanbieden. Tegelijkertijd, heten wij binnenlandse en buitenlandse medische instellingen en handelaars in samenwerking met ons welkom, samen om bijdrage tot de gezondheid van mensen in de wereld te leveren.

 

China Zhejiang Yisheng Medical Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Bekijk meer over ons
ons bedrijf
Zhejiang Yisheng Medical Technology Co., Ltd. Zhejiang Yisheng Medical Technology Co., Ltd. Zhejiang Yisheng Medical Technology Co., Ltd. Zhejiang Yisheng Medical Technology Co., Ltd.
1 2 3 4
Bedrijf Details

Grote Markt

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Verkoper

Merken : Yi Sheng

Aantal werknemers : 80~100

Jaarlijkse omzet : 1000000-5000000

Opgericht Jaar : 2015

Export pct : 80% - 90%