aboutus

Poutun Co.,Ltd.

Poutun Co.,Ltd. Poutun Co.,Ltd. Poutun Co.,Ltd. Poutun Co.,Ltd. Poutun Co.,Ltd.
1 2 3 4 5
Type Business: Fabrikant
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken: PouTun
Aantal werknemers: 50~100
Jaarlijkse omzet: 7000000-9000000
Opgericht Jaar: 2015
Export pct: 80% - 90%
Ongeveer ons
Inleiding

Poutunco., Ltd werd opgericht in 2015, gelegen in de drukke high-tech stad van shenzhen. De belangrijkste productie en verwerkingsmaskers, beschermende kleding, beschermende brillen, beschermende handschoenen en andere medische uitrustingen. Poutunbedrijf overeenkomstig het principe van „klant eerst, integriteit eerst“, met een aantal ondernemingen om goede relaties van samenwerking te vestigen. De fabriek heeft ontwikkeld en zich 15 jaar uitgebreid. Wij zijn bereid met collega's van alle gangen van het leven samenwerken om naar gemeenschappelijke ontwikkeling te streven en te blijven hoogte - kwaliteitsproducten en de uitstekende dienst voor nieuwe en oude klanten verstrekken.
Onze hoofdzaken zijn medische uitrustingen, en een aantal agenten en partners om stabiele relaties op lange termijn van samenwerking te vestigen. De goede kwaliteit, redelijke prijs, sterke ondernemingssterkte, krediet, verblijft door het contract. Om productkwaliteit te verzekeren, heeft het principe van kleine winsten en grote verkoop, het vertrouwen van de meerderheid van klanten gewonnen, heeft de onderneming altijd het doel van „eerlijk en betrouwbaar nagestreefd, geëngageerd aan de dienst, slechts voor tevredenheid“, het recht klantenvraag naar ononderbroken van de de productinnovatie en dienst verbetering op te volgen.

Geschiedenis

Poutunco., Ltd werd opgericht in 2015, gelegen in de drukke high-tech stad van shenzhen. Onze fabriek heeft ontwikkeld en zich 15 jaar uitgebreid

Dienst

Strikte Kwaliteitscontrole van Productie
Wij hebben soorten test tijdens de productie om de kwaliteit te maken.
Na afwerking zal de productie, de QC afdeling ook steekproeventest van de bulkorder maken.
 
De vrije OEM dienst
Wij kunnen de vrije OEM dienst verlenen
U kunt uw eigen giftvakje, Karton, handboek en etiket en embleem ontwerpen
wij kunnen uw merk op ons product drukken
 
24 de Dienst van urennaverkoop

Als de producten probleem hebben, kunt u ons vertellen. wij zullen ons beste proberen om het probleem op te lossen, en wij hebben ook wat compenstaion voor u.

Als het probleem van de theekwaliteit ernstig is, zullen wij de nieuwe producten in de volgende orde maken.

 

Ons Team

De goede kwaliteit, redelijke prijs, sterke ondernemingssterkte, krediet, verblijft door het contract.

Wij hebben een hoogst gekwalificeerd professioneel team. Wij hebben R&D-Departement., QC Departement., Departement van de Naverkoopdienst., Productiedepartement., en Verkoopdepartement.

  • Ontwikkelingsteam voor het onderzoek en de ontwikkeling van nieuw product om more and more product voor verschillende klanten ervoor te zorgen.
  • QC het team voor kwaliteitscontrole om productkwaliteit te waarborgen, het kan het vele kwaliteitsprobleem verminderen.

Contactgegevens